La Web del departament de promoció econòmica del Consell Comarcal de l'Anoia

Consell Comarcal de l'Anoia

Suggeriments

RECURSOS D'INTERÈS

Xarxa XALOC d'intermediació laboral

La Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació està impulsada per la Diputació de Barcelona i  gestiona diàriament més de 1.000 ofertes de feina en aquest lloc web. Dona cobertura al 95% del territori de la província de Barcelona i  està formada per un equip de més de mil professionals que coneix de primera mà la realitat quotidiana de les empreses del territori i de les persones que cerquen feina.

 

 

Kaserna

El departament de joventut de l'Ajuntament d'Igualada cada dilluns recopila i publica en el seu web les ofertes de feina de la comarca.

 

 

JobAnoia

JobAnoia és una plataforma comarcal que aglutina ofertes de feina i cursos de formació.

Igualada Comerç

Igualada Comerç és una entitat sense ànim de lucre i és l’associació professional d’àmbit comarcal constituïda per a la integració voluntària de botiguers i comerciants que tinguin un establiment fix de venda a la ciutat d’Igualada i poblacions limítrofes.

Igualada Comerç publica ofertes de feina dels seus associats.

J. Regordosa

J. REGORDOSA RECURSOS HUMANS és una empresa de Consultoria en Recursos  Humans,  Selecció  de Personal, Selecció  de  càrrecs directius  i Psicologia-Coaching. Disposa d’una àmplia base de dades de contactes professionals que els permeten actuar amb èxit com a mediadors entre empreses i candidats en el mercat de treball.

Grup Carles

Grup Carles és una empresa multidisciplinar dedicada a la gestió, la consultoria i l’enginyeria orientada tant a la gran empresa com al professional autònom. També actúa com a agència de col·locació.

Escola Pia Igualada

L’objectiu de l’Escola Pia de Catalunya com a Agència de Col·locació és enfortir la col·laboració amb els serveis públics d’ocupació en les tasques d’intermediació laboral i, amb aquest objectiu, presenta una Agència de Col·locació especialitzada en el sector serveis.

CEINA

Empresa de formació que també actúa com a agència de col·locació, realitzant intermediació laboral entre empreses i persones.

Unió empresarial de l'Anoia
La Unió Empresarial de l'Anoia agrupa a més de 1.500 empreses de la comarca de l'Anoia. A través de la seva Àrea privada, les empreses associades poden publicar les seves vacants de treball.
La Laborateca

Assessoria d'orientació laboral i de formació de l'Oficina Jove de l'Anoia.

Moviments migratoris: Servei de primera acollida

El Servei d’Assessorament Itinerant per a persones Migrants (SAIM) es tracta d’un servei que s’ofereix a tots els municipis de la comarca menors de 20.000 habitants.

 

Joves i treball

Espai web de la Generalitat de Catalunya adreçat als i les joves que cerquen feina.

Llocs d'interès hi ha informació que segur que et pot ser útil
Adreça Promoció econòmica

Plaça de Sant. Miquel, 5
08700 Igualada, Barcelona
Tel. 93 805 15 85
Fax 93 805 06 11
www.anoiaproject.cat
info@anoiaproject.cat

Avís legal del web

Copyright © 2011
Consell Comarcal de l’Anoia
www.anoiaproject.cat
es un web del departament
de Promoció econòmica

Avís Legal
Crèdits

Què necessites? digue'ns-ho