La Web del departament de promoció econòmica del Consell Comarcal de l'Anoia

Consell Comarcal de l'Anoia

Suggeriments
HOME | PROJECTES | DIGIT-ALL: OFICINA D'ACOMPANYAMENT DIGITAL DE L'ANOIA

DIGIT-ALL: OFICINA D'ACOMPANYAMENT DIGITAL DE L'ANOIA,

El projecte Digit-All: Oficina d'Acompanyament Digital de l'Anoia, impulsat pel Consell Comarcal de l'Anoia amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, es defineix com un dispositiu de suport, acompanyament i capacitació a la digitalització ciutadana. 

Aquest es presenta amb un doble objectiu, per una banda, dotar a les persones de recursos i competències que garanteixin la seva autonomia digital davant d’aquells tràmits i gestions de la seva vida quotidiana,sobretot aquelles relacionades amb el món laboral; per altra banda, combatre les desigualtats en l'accés a les noves tecnologies, donant resposta a les necessitats digitals de la ciutadania agreujades arran de la crisi sanitària provocada per la Covid-19. 

El servei està adreçat a tota la ciutadania, fent especial atenció a les persones que es troben en situació de recerca de feina i requereixen un suport específic per la tramitació de prestacions o altres gestions administratives dirigides a millorar la seva ocupabilitat.

L'oficina comptarà amb una persona tècnica per atendre les consultes i els dubtes en relació amb la informació, serveis i funcionament de l'administració. Així mateix, proporcionar ensenyaments en l'àmbit de les noves tecnologies amb el fi d'iniciar processos d'apoderament digital de les persones que hi participin. 

Per tal de poder oferir el servei comarcalment, l'oficina estarà ubicada a: 

- el Consell Comarcal de l’Anoia (Igualada) els dijous i divendres de 9:00 a les 14:00 h i els dijous 16.30 a les 19 h de la tarda. 

- la Sala Felip (Calaf) els dimarts de les 9:00 a les 14:00 h.  

- el Teatre Foment (Piera) els dimecres de les 9:00 a les 14:30 h. 

Les persones que estiguin interessades o necessitin d’un acompanyament específic en matèria digital poden demanar cita trucant o enviant un missatge a través de l'aplicació WhatsApp al número 610 280 811. 

 

*Aquest projecte és desenvolupat en l’Àmbit d’Estratègies per l’Ocupació, del departament de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de l’Anoia. És cofinançat pel Consell Comarcal de l’Anoia i subvencionat per la Diputació de Barcelona mitjançant el?Catàleg de Serveis de la Diputació de Barcelona publicat el?2 de febrer del 2021, que la  Junta  de  Govern  de  la  Diputació  de  Barcelona va resoldre favorablement en sessió de 27 de maig de 2021, aprovar l’acord núm. 261/21, de la convocatòria del Catàleg 2021 del Pla de concertació Xarxa de Governs Locals 2020-2023. 


Llocs d'interès hi ha informació que segur que et pot ser útil
Adreça Promoció econòmica

Plaça de Sant. Miquel, 5
08700 Igualada, Barcelona
Tel. 93 805 15 85
Fax 93 805 06 11
www.anoiaproject.cat
info@anoiaproject.cat

Avís legal del web

Copyright © 2011
Consell Comarcal de l’Anoia
www.anoiaproject.cat
es un web del departament
de Promoció econòmica

Avís Legal
Crèdits

Què necessites? digue'ns-ho