La Web del departament de promoció econòmica del Consell Comarcal de l'Anoia

Consell Comarcal de l'Anoia

Suggeriments
HOME | PROJECTES | PROGRAMA CONNECTED CAR LIVING LAB

PROGRAMA CONNECTED CAR LIVING LAB,

El programa Connected Car Living Lab és un programa de preacceleració que té per objectiu la promoció de projectes d’emprenedoria relacionats amb el vehicle connectat i la mobilitat 

Està estructurat en: 

  • FORMACIÓ: 100 hores de formació, 70 de les quals és formació especialitzada en reptes i oportunitats, tecnologies i anàlisi del mercat internacional del vehicle connectat i 30 hores en gestió empresarial. 
  • MENTORIES: Es posa a disposició dels participants del programa una bossa de 74 hores de mentories amb els experts en vehicle connectat i gestió empresarial com un suport personalitzat per donar un impuls als projectes emprenedors, assegurant la viabilitat tècnica i empresarial de les idees presentades. 

La finalització del programa, amb l’aprofitament de la formació i un mínim de 20 hores de mentories, ja siguin grupals o individuals, es reconeixen amb 15 crèdits universitaris, homologats per la Universitat de Lleida amb el Títol d’expert/especialista universitari en vehicle connectat.  

 

Antecedents i entitats col·laboradores

Enguany és la tercera edició del programa de preacceleració Connected Car LivingLab, un suport a les persones emprenedores que vulguin especialitzar-se i crear projectes relacionats amb el vehicle connectat i els nous serveis de mobilitat. 

Aquest programa es desenvolupa amb el finançament de Catalunya Emprèn, el Fons Social Europeu i el Consell Comarcal de l’Anoia, essent completament gratuït per als participants. 

En aquesta tercera edició, s’ha comptat amb la col·laboració del Clúster de la Industria d’Automoció de Catalunya (CIAC), per acostar-nos a les necessitats del sector del motor i augmentar l’impacte de la difusió del programa  i la Universitat de Lleida per afavorir una docència de qualitat, amb el suport d’una plataforma virtual d’aprenentatge i l’acreditació amb el títol d’expert/especialista universitari en vehicle connectat als participants que finalitzin el programa amb èxit.

Llocs d'interès hi ha informació que segur que et pot ser útil
Adreça Promoció econòmica

Plaça de Sant. Miquel, 5
08700 Igualada, Barcelona
Tel. 93 805 15 85
Fax 93 805 06 11
www.anoiaproject.cat
info@anoiaproject.cat

Avís legal del web

Copyright © 2011
Consell Comarcal de l’Anoia
www.anoiaproject.cat
es un web del departament
de Promoció econòmica

Avís Legal
Crèdits

Què necessites? digue'ns-ho