La Web del departament de promoció econòmica del Consell Comarcal de l'Anoia

Consell Comarcal de l'Anoia

Suggeriments
HOME | PROJECTES | PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ 2020 LÍNIA DONA I ACCIÓ COOR

PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ 2020 LÍNIA DONA I ACCIÓ COOR,

El Programa Treball i Formació és una política activa d'ocupació adreçada a un col·lectiu especialment vulnerable i que té més dificultat d'inserció en el mercat de treball. L'actual situació originada per la crisi sanitària provocada per la pandèmia del COVID-19 i les conseqüències que aquesta tindrà en l'economia i en la societat, fan que ara més que mai calgui executar mesures d'ocupació que, com aquesta, millorin l'ocupabilitat de les persones amb més dificultats sòcio-laborals, mitjançant la subscripció d'un contracte de treball. Sobretot en marc laboral del col·lectiu de la línia DONA tan castigada per la pandèmia. 

Com a resultat de la gestió d'anteriors convocatòries s'ha posat de manifest que és necessari que aquest Programa de Treball i Formació continuï executant la línia DONA, destinada a dones en situació d'atur. 

La convocatòria d'enguany manté aquest col·lectiu amb més risc d'exclusió social, i permet disposar una política activa adreçada a aquella part de la nostra societat que requereix més suport en un moment com l'actual, en el qual aquestes persones han estat les primeres en patir les conseqüències de la crisi originada per la pandèmia del Covid-19. Cal disposar d'un recurs ocupacional, que com aquest, permet donar cobertura i resposta a les persones que es troben en una situació de major vulnerabilitat, facilitant-los urgentment una feina i un contracte de treball, i contribuint a la millora de la seva ocupabilitat.

El Consell Comarcal de l’Anoia desenvoluparà el projecte REHABILITACIÓ DE ZONES VERDES I ENTORNS NATURALS, que donarà feina a 5 dones en situació d'atur amb perfil d’operàries de suport i auxiliars de manteniment i jardineria,  amb contractacions de 12 mesos.

Mitjançant aquest projecte es rehabilitarà i promocionarà diversos espais verds de la comarca, que contribuiran a integrar les fronteres urbanes i periurbanes, millorant la visió de l’entorn urbà i facilitant les interconnexions dels elements físic, rural i natural de la comarca, aconseguint una comarca més humana i habitable. Així  mateix,  permetrà  realçar  els  equipaments,  les  zones  verdes  i  naturals  que existeixen  en  la  comarca,  potenciant  el  manteniment  i  respecte  dels  ecosistemes existents.  A  més,  també  faran  tasques  de  recuperació  i  preservació  de  zones d'interès turístic i natural. 

En aquest programa hi participen 5 municipis de la comarca: Masquefa, Hostalets de Pierola, Vallbona d’Anoia, La Llacuna i Prats de Rei.  

Aquestes actuacions estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i efectuades d’acord amb les condicions establertes al Programa Treball i Formació regulat per la RESOLUCIÓ TSF/2831/2020, de 30 d'octubre i l’Ordre TSF/156/2018, de 20 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al Programa Treball i Formació, modificada per l’Ordre TSF/115/2019, de 7 de juny i per l’Ordre TSF/20/2020, de 25 de febrer. Aquests contractes poden ser cofinançat pel Fons Social Europeu en un 50% a través del Programa operatiu FSE de Catalunya 2014-2020.

Expedient 2020-DONA-12-SPOO-00074.

Expedient 2020-COOR-SPOO-00074.

Llocs d'interès hi ha informació que segur que et pot ser útil
Adreça Promoció econòmica

Plaça de Sant. Miquel, 5
08700 Igualada, Barcelona
Tel. 93 805 15 85
Fax 93 805 06 11
www.anoiaproject.cat
info@anoiaproject.cat

Avís legal del web

Copyright © 2011
Consell Comarcal de l’Anoia
www.anoiaproject.cat
es un web del departament
de Promoció econòmica

Avís Legal
Crèdits

Què necessites? digue'ns-ho