La Web del departament de promoció econòmica del Consell Comarcal de l'Anoia

Consell Comarcal de l'Anoia

Suggeriments
HOME | PROJECTES | TREBALL I FORMACIÓ CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA LÍNIA COVID

TREBALL I FORMACIÓ CONVOCATÒRIA EXTRAORDINÀRIA LÍNIA COVID,

La convocatòria extraordinària del Programa Treball i Formació, pretén pal·liar situacions derivades del COVID-19 a través de projectes de millora de l'ocupabilitat de les persones treballadores, especialment aquelles que s'han quedat sense feina amb motiu de la crisi del COVID19 i aquelles persones que tenen més dificultats d'accés al mercat laboral, per mitjà d'accions d'experiència laboral i accions de formació transversal.

Aquest objectiu es materialitza en la seva contractació per a la realització d’actuacions de caràcter temporal i d’interès general. Al mateix temps, que reben accions formatives transversals, amb l’objectiu d’augmentar els seus recursos personals  i les eines de cerca de feina.

El Consell Comarcal de l’Anoia desenvoluparà el projecte PREVENCIÓ DE LA PROPAGACIÓ DEL COVID19 A LA COMARCA DE L’ANOIA, que donarà feina a 14 persones, 5 persones amb perfil de vetlladors/es municipals i 9 persones amb perfil d’operaris/àries de suport i auxiliars de neteja, amb contractacions de 9 mesos.

El present projecte es basa en la crisi generada arran de la pandèmia del COVID, les conseqüències socials i econòmiques són importants i cal donar resposta a les noves necessitats de comunicació, informació i suport a la ciutadania. Mitjançant la contractació de 5 vetlladors/es municipals es pretén donar resposta a aquestes noves necessitats i contribuir a la recuperació de la normalitat, evitar nous contagis i fer front a aquesta pandèmia

Per altra banda, els serveis municipals s'han hagut de reconfigurar, tant pel que fa a l'establiment de nous protocols d'operativitat, com en donar resposta a l'aparició de noves  necessitats de servei. És en aquest sentit que, atenent a la prevenció de la propagació del virus, és necessària una desinfecció especial dels elements dels diferents equipaments municipals i del mobiliari urbà que són utilitzats i compartits per la ciutadania. A través de la contractació es duran a terme mitjançant la contractació de 9 operaris/àries de suport i auxiliars de neteja.

En aquest programa hi participen 12 municipis de la comarca:  El Bruc, Cabrera d'Anoia, Calaf, Capellades, Carme, Castellolí, Òdena, La Pobla de Claramunt, Rubió, Sant Martí de Tous, Santa Margarida de Montbui i La Torre de Claramunt.

Aquestes actuacions són subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i efectuat d’acord amb les condicions establertes al Programa Treball i Formació regulat per la Resolució TSF/1419/2020, de 16 de juny i l’Ordre TSF/156/2018, de 20 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al Programa Treball i Formació, modificada per l’Ordre TSF/115/2019, de 7 de juny i per l’Ordre TSF/20/2020, de 25 de febrer. Podran ser cofinançades pel Fons Social Europeu en un 50% a través del Programa operatiu FSE de Catalunya 2014-2020.

Llocs d'interès hi ha informació que segur que et pot ser útil
Adreça Promoció econòmica

Plaça de Sant. Miquel, 5
08700 Igualada, Barcelona
Tel. 93 805 15 85
Fax 93 805 06 11
www.anoiaproject.cat
info@anoiaproject.cat

Avís legal del web

Copyright © 2011
Consell Comarcal de l’Anoia
www.anoiaproject.cat
es un web del departament
de Promoció econòmica

Avís Legal
Crèdits

Què necessites? digue'ns-ho