La Web del departament de promoció econòmica del Consell Comarcal de l'Anoia

Consell Comarcal de l'Anoia

Suggeriments
HOME | PROJECTES | XARXA EMPRÈN: SERVEIS PER A PERSONES EMPRENEDORES

XARXA EMPRÈN: SERVEIS PER A PERSONES EMPRENEDORES, Impuls al teu projecte d'empresa

Impuls al teu projecte d'empresa

La Xarxa Emprèn és una xarxa publico-privada d'entitats que, en el marc del programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya, presten serveis d'acompanyament i suport a les persones que volen constituir una empresa a Catalunya durant els tres primers anys de vida del negoci. Per tant si tens una idea de negoci i vols crear la teva empresa a la Xarxa Emprèn trobaràs el suport que necessites per posar-la en marxa. 

El servei t’ofereix el suport que necessites per a la creació de la teva empresa, concretament t’ofereix unes accions i serveis bàsics d’informació i orientació, assessorament, formació i consolidació. Aquestes accions s’ampliaran mitjançant la realització de diverses accions i serveis complementaris.

El Consell Comarcal de l’Anoia, com a entitat integrant de la Xarxa Emprèn, ofereix els següents serveis:

- Informació i orientació a les persones emprenedores: té l'objectiu d'oferir una primera orientació a aquelles persones que desitgin impulsar un projecte empresarial (estiguin aturades o bé en situació d’ocupació).

- Assessorament al procés de creació d’empreses: s’inclouen els serveis d’assessorament generalista i especialitzats, per tal d’ajudar i tutoritzar els passos per a la creació d’empresa, elaboració del pla d’empresa així com de programes de suport i anàlisi dels projectes empresarials de nova creació.

- Formació adreçada a persones emprenedores i empreses de recent creació per tal de desenvolupar un pla formatiu per capacitar-los en diferents aspectes de la gestió empresarial, per dóna’ls-hi eines per afrontar l’inici de la seva empresa o oferir-los recursos per potenciar les seves fortaleses i compensar les seves debilitats

- Consolidació, consistent en el seguiment tècnic i assistència tècnica per a la consolidació d’empreses de nova creació: amb l’objectiu de fer el seguiment de les empreses creades a partir del servei, amb l’objectiu de reduir el risc de sinistralitat de les empreses en els seus primers anys de vida, mitjançant la realització d’una diagnosi.

- Foment de la cultura emprenedora: planificació i organització de seminaris de sensibilització i promoció de la cultura emprenedora i elaboració de vídeos d’emprenedoria, amb l’objectiu de donar a conèixer els serveis de l’entitat, però sobretot inculcar l’esperit emprenedor a les persones de la comarca perquè es plantegin la possibilitat de crear la seva pròpia empresa.

- Mediació per a l’accés al finançament: la finalitat és oferir suport per a l’accés al finançament de persones emprenedores. Ara bé, el Consell Comarcal de l’Anoia és molt curós a l’hora de seleccionar els projectes i les persones promotores que puguin ser susceptibles de sol·licitar un microcrèdit, es considera que han de ser persones que disposin de garanties personals i tinguin un projecte empresarial viable i de qualitat.

 

Per accedir a aquests serveis tant sols has de contactar amb nosaltres. 

 

*Xarxa EMPRÈN:

Compta amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement i el cofinançament del Fons Social Europeu.

Es regeix per l’Ordre EMC/153/2017, de 12 de juliol, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al finançament del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i la RESOLUCIÓ EMC/3584/2019, de 18 de desembre, per la qual es fa pública la convocatòria per a l'any 2020de subvencions per al finançament del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcaten el programa Catalunya Emprèn (ref. BDNS 488493).

Llocs d'interès hi ha informació que segur que et pot ser útil
Adreça Promoció econòmica

Plaça de Sant. Miquel, 5
08700 Igualada, Barcelona
Tel. 93 805 15 85
Fax 93 805 06 11
www.anoiaproject.cat
info@anoiaproject.cat

Avís legal del web

Copyright © 2011
Consell Comarcal de l’Anoia
www.anoiaproject.cat
es un web del departament
de Promoció econòmica

Avís Legal
Crèdits

Què necessites? digue'ns-ho