La Web del departament de promoció econòmica del Consell Comarcal de l'Anoia

Consell Comarcal de l'Anoia

Suggeriments
HOME | PROJECTES | SERVEI D’ASSESSORAMENT A PERSONES EMPRENEDORES A L’ANOIA

SERVEI D’ASSESSORAMENT A PERSONES EMPRENEDORES A L’ANOIA , al servei de la persona emprenedor

El Consell Comarcal de l’Anoia forma part del directori de Centres Locals de Serveis a les Empreses de la Diputació de Barcelona.

Els centres locals de serveis a les empreses tenen l’objectiu de desenvolupar el teixit empresarial del territori, ajudant en la creació, consolidació i creixement de noves empreses i de les ja existents tot millorant la seva competitivitat.

Anualment mitjançant el Pla de concertació Xarxa Barcelona Municipis de Qualitat (XBMQ) de la Diputació de Barcelona, sol·licita com a cens local l’actuació Servei d’assessorament a persones emprenedores a l'Anoia, que permet obtenir un ajut econòmic per a les estructures de personal tècnic i als serveis i les actuacions destinats a desvetllar vocacions empresarials, generar noves activitats econòmiques, consolidar i fer créixer les existents.

Aquest servei engloba un conjunt d’actuacions destinades a oferir suport a la creació d’empreses perquè es considera que la persona emprenedora ha de superar certes dificultats prèvies a la materialització de la seva idea empresarial com per exemple la complexitat en els tràmits administratius, normativa d’afectació a l’activitat econòmica, recerca i tramitació de subvencions i/o ajuts, etc.

En definitiva, el servei de creació d’empreses aproxima a l’emprenedor/a a conèixer els trets principals que caracteritzen l’obertura d’un negoci, informa sobre la tramitació i la normativa vigent, i acompanya a la persona emprenedora en la realització del pla d’empresa. L’intercanvi de coneixement entre el personal tècnic i la persona emprenedora s’alimenta de forma recíproca.

L’objectiu general és donar suport a l’emprenedoria mitjançant un servei de suport i acompanyament a les persones emprenedores en el camí a seguir des del desenvolupament d’una idea empresarial fins a la seva maduració i consolidació com activitat empresarial.

Llocs d'interès hi ha informació que segur que et pot ser útil
Adreça Promoció econòmica

Plaça de Sant. Miquel, 5
08700 Igualada, Barcelona
Tel. 93 805 15 85
Fax 93 805 06 11
www.anoiaproject.cat
info@anoiaproject.cat

Avís legal del web

Copyright © 2011
Consell Comarcal de l’Anoia
www.anoiaproject.cat
es un web del departament
de Promoció econòmica

Avís Legal
Crèdits

Què necessites? digue'ns-ho