La Web del departament de promoció econòmica del Consell Comarcal de l'Anoia

Consell Comarcal de l'Anoia

Suggeriments
HOME | NOTÍCIES

< 1 2 3 4 5 6 7
Notícies
19/03/18 FINALITZA LA DARRERA EDICIÓ DEL PROJECTE “JOVES PER L’OCUPACIÓ” AL CONSELL COMARCAL DE L’ANOIA
El passat dissabte 31 de març va tenir lloc la cloenda del Projecte Joves per l’Ocupació del Consell Comarcal de l’Anoia. L’acte es va fer a les instal·lacions de la Hípica la Tossa, empresa on s’ha dut a terme íntegrament el curs Apropa’t al Món del Cavall i que ha permès disposar d’un espai del tot òptim i favorable, per un aprenentatge basat en l’experiència pràctica i el contacte directe amb la realitat d’una ocupació: el cuidador de cavalls. + info
20/04/17 ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA: ANOIA SOCIAL
Voleu conèixer l’Economia Social i Solidària (ESS) i impulsar-la als vostres municipis? Voleu enfortir les iniciatives que ja existeixen, tot generant noves formes d'enfortir el desenvolupament econòmic local a la nostra comarca? Aquesta formació està pensada per a personal tècnic, càrrecs intermedis amb responsabilitats tècniques i/o de confiança política, de diverses àrees, especialment acció social, desenvolupament local, comerç, medi ambient, urbanisme i joventut o la persona o persones que consideri cada ajuntament de la Comarca. + info
20/04/17 SEMINARI DE MÀRQUETING DIGITAL
Seminari adscrit al Cicle de Conferències "Anoia 2.0" organitzat per al Consell Comarcal de l'Anoia per a entitats, associacions i petites i mitjanes empreses, on el que Primers Espases de diferents àrees del Marketing Digital ens expliquen de primera mà els secrets per a l'éxit dels nostres projectes. Entrada lliure. 26/06/2017 - 15.00h + info
28/12/16 MC BORN BY CALA: EMPRENDRE PER SEGUIR LA TRADICIÓ FAMILIAR
+ info
FINALITZA LA DARRERA EDICIÓ DEL PROJECTE “JOVES PER L’OCUPACIÓ” AL CONSELL COMARCAL DE L’ANOIA,

El passat dissabte 31 de març va tenir lloc la cloenda del Projecte Joves per l’Ocupació del Consell Comarcal de l’Anoia.

L’acte es va fer a les instal·lacions de la Hípica la Tossa, empresa on s’ha dut a terme íntegrament el curs Apropa’t al Món del Cavall i que ha permès disposar d’un espai del tot òptim i favorable, per un aprenentatge basat en l’experiència pràctica i el contacte directe amb la realitat d’una ocupació: el cuidador de cavalls.

A la cloenda es fer l’entrega dels Diplomes dels dos cursos que s’han dut a terme: Apropa’t al Mon del Cavall i Apropa’t al Món del Motor, amb 15 persones joves per curs. Ambdós han finalitzat amb molt bona participació dels alumnes i implicació de les empreses per a la realització de les pràctiques.

El Projecte Joves per l’Ocupació ha tingut 15 mesos d’execució. Del total dels 30 joves participants, 16 han tingut un conveni de pràctiques a empreses, 4 han fet retorn al sistema educatiu, seguint la seva formació fent estudis superiors de grau mitjà o altres formacions i 15 han aconseguit una inserció laboral en diferents sectors de la comarca (construcció, adober, serveis i manufactures).

Els objectius és afavorir un desenvolupament dels joves tant a nivell personal, com professional i en l’àmbit formatiu. Permet, gràcies a la formació professionalitzadora adquirida, la formació per a l’obtenció del Ges mitjançant la IOC i el seguiment tutoritzat durant tot el projecte, un acompanyament personalitzat que busca que les persones joves que hi participen, puguin aconseguir la inserció laboral i/o el retorn al sistema educatiu.

“Aquest projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb el Programa d’Experiència Professional per a l’ocupació juvenil a Catalunya “Joves per l’ocupació”, regulat per l’Ordre EMO/251/2014, modificada per l’Ordre EMO/254/2015”.

Llocs d'interès hi ha informació que segur que et pot ser útil
Adreça Promoció econòmica

Plaça de Sant. Miquel, 5
08700 Igualada, Barcelona
Tel. 93 805 15 85
Fax 93 805 06 11
www.anoiaproject.cat
info@anoiaproject.cat

Avís legal del web

Copyright © 2011
Consell Comarcal de l’Anoia
www.anoiaproject.cat
es un web del departament
de Promoció econòmica

Avís Legal
Crèdits

Què necessites? digue'ns-ho