La Web del departament de promoció econòmica del Consell Comarcal de l'Anoia

Consell Comarcal de l'Anoia

Suggeriments
HOME | NOTÍCIES

< 1 2 3 4 5 6 7>
Notícies
09/11/20 TREBALL I FORMACIÓ LÍNIA JOVES TUTELATS I EXTUTELATS 2020
El Consell Comarcal ha donat inici al Programa Treball i Formació Línia Joves Tutelats i Extutelats que donarà feina a 5 persones joves en situació d’atur que resideixen a la Comarca de l’Anoia, amb contractes de 12 mesos. El Programa Treball i Formació contribueix a millorar l'ocupabilitat de les persones en situació d'atur o d'inactivitat, especialment d'aquelles amb més dificultats d'accés al mercat laboral i que pateixen una alta vulnerabilitat social. + info
09/11/20 ES REPRÈN L'ACTIVITAT DELS DIVERSOS PROGRAMES D'ANOIA ACTIVA
En el tercer trimestre de l’any es reprèn l’activitat dels diversos programes d’Anoia Activa que gestiona el Consell Comarcal de l’Anoia, de la convocatòria Treball a les 7 Comarques 2019 del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya. + info
08/07/20 NOVA PÍNDOLA INFORMATIVA PER A LES PERSONES DEMANDANTS D’OCUPACIÓ DELS HOSTALETS DE PIEROLA
El Servei Local d’Ocupació dels Hostalets de Pierola organitza, gràcies a la col·laboració de l’Àmbit d’Estratègies per l’Ocupació del Consell Comarcal de l’Anoia, un taller informatiu i pràctic sobre el mercat de treball a l’Anoia i el Baix Llobregat Nord. + info
03/03/20 MÉS EINES PER TROBAR FEINA
El Servei Local d’Ocupació dels Hostalets de Pierola organitza, gràcies a la col·laboració de l’Àmbit d’Estratègies per l’Ocupació del Consell Comarcal de l’Anoia, un taller informatiu i pràctic sobre el mercat de treball a l’Anoia i el Baix Llobregat Nord en un inici d’any on ja hi hagut una catorzena d’insercions laborals. + info
03/03/20 DADES I NOU IMPULS DEL SERVEI D’OCUPACIÓ DELS HOSTALETS DE PIEROLA
Reunió entre l’equip d’Estratègies per l’Ocupació del Consell Comarcal i les regidores de Promoció econòmica i Benestar social per valorar les dades del servei de l’any passat. La voluntat de l’equip de govern municipal és reforçar aquesta àrea i posar nous elements amb la nova figura de la intermediació laboral de cara aquest 2020. + info
TREBALL I FORMACIÓ LÍNIA JOVES TUTELATS I EXTUTELATS 2020,

El Consell Comarcal ha donat inici al Programa Treball i Formació Línia Joves Tutelats i Extutelats  que donarà feina a 5 persones joves en situació d’atur que resideixen a la Comarca de l’Anoia,  amb contractes de 12 mesos.

El Programa Treball i Formació contribueix a millorar l'ocupabilitat de les persones en situació d'atur o d'inactivitat, especialment d'aquelles amb més dificultats d'accés al mercat laboral i que pateixen una alta vulnerabilitat social.

En  la primera edició d’aquest programa, específica per a Joves Tutelats i Extutelats es posa  especial èmfasi en afavorir la inserció laboral de  la població jove tutelada i extutelada que ha de realitzar un procés d'emancipació amb 18 anys, i per tant necessita un abordatge integral des del primer moment. És per això que des del Consell Comarcal de l’ Anoia, el programa els facilita una formació i una experiència laboral en un entorn protegit i els prepara abans de poder-se incorporar a un entorn productiu ordinari.

Aquest objectiu es materialitza en la seva contractació per a la realització d’actuacions de caràcter temporal i d’interès general. Al mateix temps, que rebran accions formatives transversals, amb l’objectiu d’augmentar els seus recursos personals  i les eines de cerca de feina.

El Consell Comarcal de l’Anoia desenvoluparà el projecte de REHABILITACIÓ  DE  LES ZONES  VERDES I ENTORNS  NATURALS,  mitjançant el qual, les persones joves realitzaran tasques  de manteniment i neteja en l’àmbit de la jardineria en parcs, zones verdes i vials,  tasques de detecció de les possibles deficiències en les instal·lacions, mobiliari o equipaments i suport en tasques de manteniment.

El projecte també contempla el desenvolupament i la promoció de les àrees naturals del territori que van restar menys ateses durant el període de confinament degut al Covid-19 per falta de manteniment,  potenciant la seva cura i manteniment al llarg de tota la durada del projecte. 

En aquest programa hi participen 2 municipis de la comarca gràcies a la implicació dels seus ajuntaments: Òdena, amb l’acolliment de 3 joves i Piera, amb l’acolliment de 2 joves. Tots ells  contractats pel Consell Comarcal de l’Anoia.

Aquestes actuacions són subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i efectuades d’acord amb les condicions establertes al programa Treball i Formació regulat per la Resolució TSF/1548/2020, d’23 de juny, i l’Ordre TSF/156/2018, de 20 de setembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al Programa Treball i Formació, modificada per l’Ordre TSF/115/2019 de 7 de juny i TSF/20/2020, de 25 de febrer”. Aquest contracte pot ser cofinançat pel Fons Social Europeu en un 50% a través del Programa operatiu FSE de Catalunya 2014-2020, sempre que l’Ordre de Conferència Sectorial d’Ocupació i Afers Laborals del Ministeri de Treball i Economia Social per a l’any 2020 ho permeti”.

Llocs d'interès hi ha informació que segur que et pot ser útil
Adreça Promoció econòmica

Plaça de Sant. Miquel, 5
08700 Igualada, Barcelona
Tel. 93 805 15 85
Fax 93 805 06 11
www.anoiaproject.cat
info@anoiaproject.cat

Avís legal del web

Copyright © 2011
Consell Comarcal de l’Anoia
www.anoiaproject.cat
es un web del departament
de Promoció econòmica

Avís Legal
Crèdits

Què necessites? digue'ns-ho