La Web del departament de promoció econòmica del Consell Comarcal de l'Anoia

Consell Comarcal de l'Anoia

Suggeriments
HOME | CURSOS | CURS ON-LINE DE DOMÒTICA - KNX BÀSIC (CERTIFICACIÓ OFICIAL)

formació i millora professional
CURS ON-LINE DE DOMÒTICA - KNX BÀSIC (CERTIFICACIÓ OFICIAL),

Descripció

El curs KNX – Bàsic aporta els coneixements bàsics per a projectar, instal·lar i posar en marxa una instal·lació senzilla usant el protocol d'automatització KNX. Malgrat oferir una formació online, al llarg del curs s'usaran equips reals. No ho busquis en altres llocs, som l'únic centre de formació autoritzat amb una plataforma que usa aquest sistema.

No estem lligats a cap fabricant i gràcies a això rebràs una formació multimarca, augmentant més encara el domini del sector.

Si superes els exàmens teòrics i pràctics en acabar el curs, rebràs la certificació oficial de KNX-Partner que emet la KNX Association. Amb aquesta, podràs usar el logotip de l'associació en el teu negoci o currículum. A més, formaràs part de la comunitat KNX, cosa que significa que apareixeràs al llistat de KNX Partners del lloc web de l'associació internacional, augmentant la teva visibilitat i presència al mercat.

Al llarg del curs també aprendràs a usar el software de control de KNX: el ETS. En acabar el curs rebràs una llicència ETS Lite, amb la que podràs realitzar una instal·lació de fins a 20 equips.

Contingut

  • Arguments del sistema
  • Topologia TP
  • Telegrama TP
  • Comunicació
  • Components del bus
  • Instal·lació KNX TP
  • Posada en marxa de KNX amb ETS
  • Diagnosi ETS
  • Annex: KNX Powerline
  • Annex: RF KNX

Destinataris del curs

Tècnics i estudiants que estiguin interessats en donar les primeres passes en l'ús del protocol KNX.

Requisits

No es requereix cap titulació prèvia per part de la KNX Association, però es recomana disposar de coneixements bàsics d'electricitat i ús del PC.

Idiomes en els que s'imparteix

El material es pot seleccionar en castellà, anglès i rus

Tipus d'avaluació

Examen teòric i pràctic per a obtenir el certificat KNX Partner emès per KNX Association. El dia de l'examen és l'única data que hauràs de reservar, ja que és imprescindible fer-lo de forma presencial. No t'amoïnis, ja que al disposar de diversos tutors, segur que trobarem una data que s'adapti a les teves necessitats.

Horaris

Al teu ritme. Et donarem accés al nostre campus virtual i tu decidiràs en quin moment et va millor i quant temps voldràs dedicar cada cop que t'hi posis.

Durada

L'accés que et donarem al campus virtual té una vigència de 15 dies. Aquest serà el temps del que disposaràs per veure tota la matèria.

Suport a distància

Si al llarg del curs tens algun dubte, sempre podràs posar-te en contacte amb nosaltres per a resoldre-la. Tindràs tot el nostre equip de tutors certificats per a ajudar-te en tot el que necessitis.

Flexibilitat

Si t'interessa aquest curs però t'és difícil organitzar-te en els horaris establerts en els cursos presencials, la modalitat online t'ofereix la flexibilitat que necessites.

Formació amb equips reals

Som l'únic centre de formació a nivell mundial que disposa d'una plataforma online amb la que podràs realitzar el curs sobre equipament real.

 

 

Per a més informació contacteu al CEINA  - Tel. 93 805 00 94

Duració

15 dies

Dates

Horari flexible

Llocs d'interès hi ha informació que segur que et pot ser útil
Adreça Promoció econòmica

Plaça de Sant. Miquel, 5
08700 Igualada, Barcelona
Tel. 93 805 15 85
Fax 93 805 06 11
www.anoiaproject.cat
info@anoiaproject.cat

Avís legal del web

Copyright © 2011
Consell Comarcal de l’Anoia
www.anoiaproject.cat
es un web del departament
de Promoció econòmica

Avís Legal
Crèdits

Què necessites? digue'ns-ho