La Web del departament de promoció econòmica del Consell Comarcal de l'Anoia

Consell Comarcal de l'Anoia

Suggeriments
HOME | EL DEPARTAMENT | ORIENTA'T EN 2 SEGONS

ORIENTA'T EN 2 SEGONS

Benvinguts/des a l'espai "Orienta't en 2 segons"

L'Àmbit d'Estratègies per a l'Ocupació del Consell Comarcal de l'Anoia posa a disposició de la ciutadania un espai virtual d'atenció directa, d'informació i assessorament en els àmbits de la formació i l'ocupació.

Què és "Orienta't en 2 segons"?

Es tracta d'un xat online on les professionals d'ocupació atendran al moment les vostres consultes. El xat està en funcionament de dilluns a divendres en horari de 9 a 14h. Podreu accedir-hi clicant al marge dret d'aquesta mateixa pàgina web. 

D'altra banda, també trobareu un apartat on es centralitzen tots els cursos de formació i millora professional per a persones en situació d'atur i/o en actiu que s'imparteixen a la comarca de l'Anoia.

A més, tant si us trobeu en situació d'atur com en situació de millora de l'ocupació, aquest mateix espai web ofereix diferents eines i recursos que us ajudaran en la recerca de feina: podreu fer el vostre currículum omplint un senzill formulari, trobareu quin és el vostre Servei d'Orientació Local de referència, així com altres enllaços d'interès general en l'àmbit laboral.

Confiem que aquests serveis us ajudin a millorar la vostra ocupabilitat i a construir una nova trajectòria professional i, si necessiteu més atenció, no dubteu en contactar amb nosaltres.

Llocs d'interès hi ha informació que segur que et pot ser útil
Adreça Promoció econòmica

Plaça de Sant. Miquel, 5
08700 Igualada, Barcelona
Tel. 93 805 15 85
Fax 93 805 06 11
www.anoiaproject.cat
info@anoiaproject.cat

Avís legal del web

Copyright © 2011
Consell Comarcal de l’Anoia
www.anoiaproject.cat
es un web del departament
de Promoció econòmica

Avís Legal
Crèdits

Què necessites? digue'ns-ho